Partnertre logo

Partner Tre AS

Trelast og byggevarer engros

post@partner-tre.no

Hovedkontor/Hovedlager Kleppe:
Tlf: 51 78 77 00

Avdeling Stavanger:
Tlf: 51 78 77 00

Prosjektering/Tilskjæring:
Tlf: 915 30 527

Avdeling Nærbø:
Tlf: 51 79 12 70

Klikk HER for nyhetsbrev

Fjordogfjellhytter.no
Mestergruppen.no

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Om oss

Partner Tre AS er ett grossistfirma innen trelast og bygningsartikler.

Selskapet ble startet opp i 1995, lokalt i Rogaland. Navnet Partner Tre har vært med siden oppstart, og symboliserer samarbeidet vi ønsker med våre kunder, og produktene vi er gode på – Vi skal være en Partner innen logistikk og byggevarer.

Selskapet ble i  år 2000 oppkjøpt av Mestergruppen, som har hovedkontor i Oslo. Mestergruppen er en av Norges største aktører innen trelast og bygningsartikler, blant annet gjennom byggevarekjeden Byggeriet. De er også sterkt representert i husmarkedet gjennom huskjedene Mesterhus og Systmehus, samt andre samarbeidende huskjeder.

Partner Tre AS er i dag en betydelig aktør i Rogaland. Vi leverer byggevarer for over 350 millioner kroner (2014), og er i stadig vekst og utvikling. Partner Tre AS har som målsetning å levere det mest profesjonelle konseptet som markedet til enhver tid krever. Vi skal være til å stole på, og vi skal gjøre våre kunder bedre!

Med våre løsninger, skal kunden bygge rasjonelle boliger – Fordi alle fortjener ett godt sted å bo!Fjord og fjellhytter AS er et firma i Mestergruppen AS.

Mestergruppen AS er et av landets ledende byggekonsern med en omsetning på 2,8 milliarder. Konsernet har salg og virksomhet i alle landsdeler og eier byggevarekjeden Byggeriet. Huskjedene Mesterhus og Systemhus er også en del av konsernets virksomhet med sine over 200 medlemmer, spredt over hele Norge. Mesterhus har de siste årene vært landets største boligbygger. Dessuten er konsernet en stor aktør med tomte- og prosjektutviklingsaktiviteter over hele Norge.

Fjord og Fjellhytter AS tilbyr alt fra byggesett til gjennomføring, uansett om du har egen tomt eller ikke. Vi har over 700 tomter tilgjengelig i vår tomtebank. Disse tomtene ligger spredt rundt i Sør Norge. Dersom du ikke finner din drømmehytte i vår katalog, kan vi tegne en helt ny hytte, eller gjøre de nødvendige forandringer på en av våre hyttetyper.

Kontakt oss gjerne for en hyggelig hytteprat på telefon 51 90 66 40, eller ta turen innom vårt kontor i Svanholmen 19 på Forus, Sandnes.

Fjord og Fjellhytter AS er en landsdekkende leverandør av pre - cut byggesett. Firmaet vårt, slik vi fremstår i dag ble etablert i 2013. Dette som et resultat av at to landsdekkende hyttelevelandører ble fusjonert til ett selskap.

Vi har dermed over 40 års erfaring med levering av byggesett. De siste 10 år har vi levert over 1500 byggesett over hele Norge. Vi mener at vi er en leverandør som våre kunder og framtidige hytteeiere kan føle er en trygg og sikker leverandør.

Vi har gjennom våre eiere, samarbeidspartnere og kjente kvalitetsleverandører et produkt og firma som etter vår mening er et av markedets tryggeste, som ditt valg av leverandør av din drømmehytte.

Vis: www.fjordogfjellhytter.noKruse Smith og Partner Tre på Siriskjær.

Vannkanten er et annerledes og spennende boligprosjekt, bygget på byens kanskje aller beste tomt. Utbyggere er Kruse Smith og Partner Tre. Responsen fra markedet har så langt vært meget positivt. LES MER

Våre hovedleverandører

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player